Thursday, November 1, 2007

NetStart, concurs de idei si proiecte online si mobile

Bucuresti- 01 Noiembrie 2007: NetStart se doreste a fi prima competitie de idei si proiecte dedicata exclusiv Internetului si Mobile Internetului. Concursul va oferi atat sansa intalnirii intre pasionatii de acest domeniu si practicienii in Internet precum si oportunitatea interactiunii cu investitori interesati de implicarea in proiecte online.

NetStart va avea loc in cadrul evenimentului NetCamp, care se va desfasura pe data de 5 decembrie 2007 la hotel Howard Johnson din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Evensys si este dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului.

Proiectele trebuie sa vizeze teme care variaza de la Content Websites si User Generated Content Websites la Online Applications, Mobile Applications sau eCommerce Sites si vor contine, pe langa descrierea temei alese si a problemei care se doreste a fi solutionata, o prezentare a pietei careia i se adreseaza, precum si specificul proiectului si aplicabilitatea acestuia.Termenul limita de trimitere a proiectelor este 30 noiembrie. In urma preselectiei vor fi alese cinci proiecte castigatoare care vor beneficia de oportunitatea de a intra in contact cu investitori interesati sa se implice in proiecte online. De asemenea, castigatorii vor avea ocazia sa isi sustina aplicatiile in cadrul evenimentului NetCamp, pe 5 decembrie, intr-o sesiune speciala de 90 de minute. Prezentarile vor dura maxim 20 de minute.

Concursul se adreseaza atat proiectelor existente, care functioneaza deja in mediul online, precum si ideilor noi in curs de dezvoltare sau implementare.

“Avand in vedere importanta crescanda a Internetului in structurarea strategiilor de comunicare ale companiilor, practicienii in domeniu trebuie sa fie mereu la curent cu noutatile de pe piata. Internetul trebuie sa se dezvolte, nu doar ca numar de utilizatori dar si din punctul de vedere al numarului de website-uri de calitate. Acesta este motivul pentru care NetStart a fost creat: va oferi contextul potrivit pentru interactiunea dintre practicienii Internetului si Mobile Internetului si investitorii interesati de aceste noi oportunitati de dezvoltare”, spune Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

NetCamp asteapta participarea practicienilor locali si regionali din sfera Internetului, telecom, software, media sau advertising, precum si a celor interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de mediul online. Evenimentul va beneficia si de experienta lui Dragos Novac, antreprenor implicat in numeroase proiecte legate de Internet si Mobile Internet precum Metropotam, Fourhooks sau Urbee.

Vorbitorii invitati sa sustina prezentari in cadrul NetCamp sunt practicieni de renume in domeniul Internetului precum Rodrigo Sepulveda Schulz (Vpod.tv), Miel Van Opstal (Microsoft), Mihai Crasneanu (Grey Juice Lab) sau Nir Manor ( Onmax).

Pentru mai multe detalii legate de concurs puteti accesa site-ul www.netcamp.ro/netstart.php

DESPRE ORGANIZATORI:
Evensys este o companie cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse. In plus, agentia ofera servicii de creatie si continut.

Evensys numara in portofoliul sau evenimente precum Marketing360 (450 de participanti), Marketing Innovation Forum (250 de participanti), BrandCamp (250 de participanti), Digital Marketing Forum (300 de participanti), PR Forum (250 de participanti), TAXEU Forum (250 de participanti), Idea Forum (300 de participanti), Toolbox| Shopper Marketing ( peste 300 de participanti), Masterplan 2007 ( peste 300 de participanti), Toolbox| Online Communication ( peste 150 de participanti) si este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investors' Society (REIS) (200 de membri, Toolbox| Shopper Marketing (300 participanti), Masterplan 2007 (200 participanti).


CONTACT:
Evensys Consult
Andreea Hanganu
Europe House, Bd. Lascar Catargiu nr. 47-53, Et.2, Sector 1, Bucuresti
Tel: +40 (21) 313.22.12
Fax: +40 (21) 313.13.73

No comments: