Tuesday, October 30, 2007

NetCamp anunta noile strategii in dezvoltarea Internetului

Bucuresti, 30 Octombrie 2007 - Mediul actual de business se confrunta din ce in ce mai mult cu provocarile lansate de dezvoltarea Internetului si impactul pe care acesta il are asupra strategiilor de pozitionare pe piata a companiilor. Avem in fata multiple posibilitati pentru dezvoltarea afacerilor, insa in acelasi timp trebuie sa fim deschisi la idei noi, concepte creative si abordari inovative, care sa indrume companiile pe drumul cel bun in ceea ce priveste politica de dezvoltare.

In acest sens, Evensys organizeaza NetCamp, primul eveniment dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului. Evenimentul va avea loc pe data de 5 decembrie 2007 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

NetCamp isi propune sa raspunda la intrebarile pe care practicienii in domeniu le au privitor la noile oportunitati deschise de Internet. Evenimentul asteapta participarea practicienilor locali si regionali din sfera Internetului, telecom, software, media sau advertising, precum si a celor interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de mediul online.

NetCamp va beneficia si de experienta lui Dragos Novac, antreprenor implicat in numeroase proiecte legate de Internet si Mobile Internet precum Metropotam, Fourhooks sau Urbee.

'Internetul in Romania a trecut rapid de la nivelul abstract si exotic la o prezenta obisnuita in viata noastra sau la un mediu obligatoriu de considerat al oamenilor de decizie. Aceasta evolutie se reflecta in noi obiceiuri de accesare a informatiilor, in mult mai multe moduri de comunicare sau socializare intre oameni sau chiar in noi oportunitati de afaceri. Netcamp isi propune sa discute despre toate aceste lucruri cu invitati de marca intr-un context local', spune Dragos Novac, antreprenor online.

Vorbitorii invitati sa sustina prezentari in cadrul Netcamp sunt practicieni de renume in domeniul Internetului precum Rodrigo Sepulveda Schulz (Vpod.tv), Miel Van Opstal (Microsoft), Mihai Crasneanu (Grey Juice Lab) sau Nir Manor ( Onmax).

“Nu cred ca mai este nevoie sa vorbim despre cresterea Internetului in Romania. Creste. Nu vrem sa vorbim despre penetrarea Internetului in tara si numarul de utilizatori, sa estimam bugete online sau sa ne comparam la cifre cu tarile din jur. Vrem insa sa vorbim despre continut si aplicatii, despre idei si modele de succes, despre cum se integreaza comunitatea locala in peisajul european si nu in ultimul rand despre directia in care Internetul (fara granite, fara tari sau apartenenta de orice fel) se indreapta”, spune Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

In cadrul Netcamp va fi organizat si NetStart, primul concurs de idei si proiecte dedicate exclusiv Internetului si Mobile Internetului. Proiectele trebuie sa abordeze teme precum Content Websites, Online Applications, Mobile Applications, User Generated Content Websites sau eCommerce Sites si trebuie trimise pana pe data de 30 noiembrie.

Pentru mai multe detalii legate de evenimentul NetCamp precum si despre concursul NetStart puteti accesa site-ul www.netcamp.ro.


DESPRE ORGANIZATORI:
Evensys este o companie cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse. In plus, agentia ofera servicii de creatie si continut.

Evensys numara in portofoliul sau evenimente precum Marketing360 (450 de participanti), Marketing Innovation Forum (250 de participanti), BrandCamp (250 de participanti), Digital Marketing Forum (300 de participanti), PR Forum (250 de participanti), TAXEU Forum (250 de participanti), Idea Forum (300 de participanti), Toolbox| Shopper Marketing ( peste 300 de participanti), Masterplan 2007 ( peste 300 de participanti), Toolbox| Online Communication ( peste 150 de participanti) si este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investors' Society (REIS) (200 de membri, Toolbox| Shopper Marketing (300 participanti), Masterplan 2007 (200 participanti).


CONTACT:
Evensys Consult
Andreea Hanganu
Europe House, Bd. Lascar Catargiu nr. 47-53, Et.2, Sector 1, Bucuresti
Tel: +40 (21) 313.22.12
Fax: +40 (21) 313.13.73

No comments: